Si-au lansat prima colectie in 2006, iar cele dornice sa poarte o rochie sub aceasta marca o pot face doar prin comanda. Daca muzica este firul rosu pe care 1-a urmat constant in cariera, capitolele vietii ei si ipostazele prin care a intrat in cultura publica sunt dificil de ordonat cronologic sau in ordinea importantei: cronicile Madonnei, fiecare diferita de cealalta, si totusi la fel de definitorii pentru persoana ei, par sa creioneze un personaj pe cat de familiar, pe atat de mitic. Posete Piele Dama Deja ne-am obisnuit cu tendinta de miniaturizare. Trebuie remarcat totodata ca schimbarile de forma intre costumul civil si costumul militar au fost permanente. Acum si aici

Poseta Piele

La inceputul secolului al XlX-lea, hainele ajustate pe corp erau confectionate din tesaturi subtiri, usoare, avand mici decoratiuni imprimate. Posete De Vara B. Rochiile mele sunt speciale, dar, in acelasi timp, purtabile. Siteul meu Daca nu reusesti, nu e nici o problema.

Poseta Plic Online in contextul in care accesoriile joaca un rol primordial in evolutia pietei de consum, designerul si-a imprumutat simtul estetic in transformarea unui produs electrocasnic, pe care 1-a upgradat la rangul de obiect de lux, creand o punte intre moda si tehnologie. De la puterea emanata de Prada, impresionismul de la Gucci si stralucirea de la Jil Sander, stilurile sunt la fel de variate ca si Prezentarea Versace a aratat clar locul blanii si a broderiilor in top. Click pe site Un debut furtunos intr-o meserie, practic, necunoscuta inainte de '90, cea de designer de accesorii.




Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    February 2014

    Categories

    All